Menü Bezárás

Adatkezelési tájékoztató megtekintők részére

Tisztelt Érdeklődő!

2018.05.25-től hazánkban is életbe lépett a személyes adatok kezelését szabályozó EU-s rendelkezés, a GDPR. A GDPR célja az Ön személyiségének védelme, ill. annak biztosítása, hogy adatait az Önnek szolgáltató vállalkozások, intézmények biztonságosan és jogszerűen kezeljék.

Az Ön által kinézett ingatlan megmutatásához megtekintési nyilatkozat kitöltése szükséges.

Ennek célja az ingatlantulajdonos védelme, valamint az ingatlanközvetítő védelme.

Az Ön érdekeit védve, ellenőrzött, valós tulajdonosok megbízásából, azok valós tulajdonában lévő ingatlant kínálunk az Ön számára.

A megtekintési nyilatkozaton Öntől az alábbi személyes adatokat kérjük be:

  • Az Ön neve,
  • születési helye, dátuma,
  • bejelentett lakcíme,
  • személyi igazolványszáma,
  • az Ön telefonszáma,
  • édesanyja neve.
  • e-mail címe (nem kötelező)

Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük.

 

Mi történhet az Ön adataival?

Hatósági ellenőrzés során az ellenőrzést végző hivatalos személyek részére kötelesek vagyunk bemutatni.

Rendőrség részére, hivatalos kikérés esetén kötelesek vagyunk kiadni.

Amennyiben felmerül a gyanú, hogy Ön, vagy közeli hozzátartozója az ingatlanközvetítőt megkerülve tett ajánlatot, vagy egyezett meg az ingatlan tulajdonosával, abban az esetben a megtekintési nyilatkozatot a rajta szereplő személyes adatokkal arra fogjuk felhasználni, hogy jogos jutalék, ill. kártérítési igényünknek törvényes úton eleget szerezzünk.

Amennyiben Ön ajánlatot kíván tenni az ingatlanra, akkor a személyes adatok valódiságának ellenőrzése céljából, a megtekintési nyilatkozaton szereplő adatait össze fogjuk vetni a vételi ajánlatban rögzített adatokkal.

A fent felsoroltakon kívül harmadik fél részére nem adjuk át és nem továbbítjuk személyes adatait.

Amennyiben a megtekintés során kéri, hogy hasonló ingatlanokról értesítsük, abban az esetben bekérjük az e-mail címét és ennek a kérésének e-mail, ill. telefonos megkeresés útján igyekszünk eleget tenni. Amennyiben e megigényelt szolgáltatásunkra nem tart igényt, azt bármikor e-mail-ben lemondhatja.

Személyes adatait az ingatlan értékesítését követően 8 napon belül töröljük. Abban az esetben, amennyiben megkerülés gyanúja merül fel, személyes adatait az eset kivizsgálását és rendezését követően töröljük.

Abban az esetben, ha Ön vételi ajánlatot tesz az ingatlanra, ott ismételten bekérjük az Ön személyes adatait. A vételi ajánlatot átadjuk az ingatlan tulajdonosának. Elfogadott vételi ajánlat esetén pedig a felek szerződéshez szükséges adatait továbbítjuk az ön által megjelölt ügyvédnek. Ez azonban már másik adatkezelési eseménynek minősül.

Ezúton is biztosítjuk arról, hogy adatait nagy gondossággal, csupán a szolgáltatás szakszerű biztosítása érdekében feltétlen szükséges időpontig, ill. törvényileg előírt esetben tároljuk.

Cégünknél az adatkezelői tevékenységet Török József végzi.

Tisztelettel: Török József
magáningatlanos
+36 30 9429165
tj.ingatlan@gmail.com
tj-ingatlan.hu