Menü Bezárás

Ízelítő az általam értékesített ingatlanokból 2. oldal:

<< Vissza az 1. oldalra

Budapest XIV., Rákosfalva park Jó adottságú panellakás. A kihívás az volt, ami a legtöbb ingatlan esetében, hogy ki kellett hozni belőle a maximumot. Végül alku nélkül adtam el egy kínai vevőnek. Az ügyvéddel szó szerint harcolni kellett, mert előnytelen szerződést akart ránk erőltetni. Nyertünk. 🙂


 

 

Kistarcsa, Malom utca Nagyon kedves nagymama bízott meg azzal, hogy adjam el az ingatlanát, mert neki már túl nagy, szeretne kisebbe költözni. 78,7 m2-es, 3 szobás ikerházfél, 440 m2-es telken. Alku nélkül adtam el egy szimpatikus, középkorú, Budapesti, panelből kiköltöző 1 gyermekes házaspárnak.  Ezt követően, a vevők is megbíztak a Budapesti lakásuk eladásával. 🙂


A sztori itt még nem ért véget. 🙂 A megbízóm megkért, hogy segítsek megvásárolni azt a lakást, amit kinézett magának. 1,8 MFt-ot alkudtam a kinézett lakóparki garzonlakás árából, és sikerült elfogadtatnunk az eladóval azokat a fizetési kondíciókat, amelyek illeszkedtek a hölgy saját eladott ingatlanának szerződéséhez. Ezt a megbízást is végig segítem egészen az átadás-átvételig, ami megnyugtató a 75 éves a megbízóm számára. Ma (2021.02.27) átvettük a megbízóm lakóparki garzonlakását! Nagy élmény volt segíteni!

 

Kistarcsa, Batthyány utca 72,76 m2-es 1 + 2 félszobás lakóparki lakás megadásával bízott meg egy 2 gyermekes anyuka. Válás miatt lett szükséges a lakás eladása. Minden forint számított, hiszen a férj kifizetését követően maradnia kellett annyinak, hogy tovább tudjanak lépni egy saját ingatlanba.

 

Alku nélkül, a meghirdetett áron sikerült értékesítenem. Ehhez persze szükség volt a megbízó bizalmára, mert a szerződött időn túl nyúlt az eladás 1 hónappal. Felemelő érzés amikor sikerül elérni a megbízóm álmát.  

 

Üllő, külterületi tanya 8030 m2-es szántó, 400 m2 művelés alól kivett terület, rajta egy önálló helyrajzi számon lévő 200 m2-es lakóház. Életem eddigi leghosszabb eladási projektje volt. Nem volt könnyű megtalálni azt a vevőt, akinek igazán jó megoldás lesz ez az ingatlan, és vállalja a kifüggesztéses eljárást, megvárja a közigazgatási hivatal termőföld adásvételi engedélyét… Végül sikerült, és ahogy látom, nagyon jó kezekbe kerül az ingatlan. Jó érzés olyan megbízónak dolgozni, aki értékeli a szakértelmet és segíti a munkám. Nagy öröm, hogy sikerült elérni a várt eredményt.


 

Korrekt alkuval sikerült értékesíteni az ingatlant.   Bp. III. ker. Huszti út 50 m2-es 1+ 2 félszobás panellakás. Egy tündéri fiatal pár várja következő gyermekét, az volt a vágyuk, hogy a gyermek már egy kényelmesebb, nagyobb lakásba érkezhessen.

 

Jelképes alkuval, 38 nap alatt sikerült tető alá hoznom az eladást.   Monorierdő, Szabadság út Kétszintes 142 m2-es 4 + 2 félszobás családi ház 404 m2-es telken. Kedves megbízómnak második ingatlanát adtam el sikerrel. Ismét sikerült alku nélkül értékesíteni az ingatlant.


 

 

Budapest IV. Epres sor  53 m2-es 2 szobás, étkezős, földszinti téglalakás. Ismét egy kedves megbízóm, akinek a második ingatlanát adtam el sikerrel.


 

Kerepes – téglaház 1178 m2-es, osztatlan közös tulajdonban lévő ingatlant (tégla családi ház) sikerült értékesítenem, korrekt alkuval. A tulajdonosnak többszöri próbálkozással, több ingatlanos bevonásával, 5 éve nem sikerült vevőt találnia az ingatlanra. Volt itt minden. Tartozások, haszonélvezet, idegen tulajdonostárs, kikötött villany és gázóra. A megoldás az lett, hogy a tulajdonrészeket egyben vittük piacra, a tulajdonostársak megegyezésével. Így is kellett hozzá pár hónap, amíg meg jött az a vevő, akinek terveihez elég jó megoldást jelentett ez az ingatlan. A lényeg, hogy sikerült, és örömmel mondhatom, hogy súlyosan megkeseredett emberi élethelyzet oldódik meg ezáltal.

 

 

XIV. Dorozsmai utca – lakóparki tégla lakás A tulajdonos nagy örömére, kb. 2 hét alatt sikerült eladnom ezt az első emeleti 1,5 szobás lakást. Alku nélkül sikerült megállapodni a leendő tulajdonossal, aki egy kedves néni, aki nyugodt, komfortos otthonban folytathatja életét. Nagyon kedves emberekkel volt dolgom. Jó érzés volt segíteni nekik abban, hogy továbbléphessenek egy komfortosabb, új jövő felé.

 

XIV. Nagy Lajos Király útja – 73 m2-es tégla lakás Ajánlásra kaptam a megbízást, miután az előző ingatlanosnak hosszú ideig nem sikerült eladnia. A tulajdonos példás hozzáállással, ajánlásom szerint felkészítette eladásra az ingatlant. Gyakorlatilag 2 hét alatt sikerült megtalálni a kívánt vevőt. Alku nélkül sikerült eladnom az ingatlant.

 

 

XIV. Egressy út – 63 m2-es csúsztatott zsalus földszinti lakás Szolid alkuval sikerült eladnom egy vietnámi vevőnek. Nagy örömmel tölt el, hogy sikerült tető alá hoznom az eladást és ezzel segítenem egy nagyon kedves házaspárnak, akik a lányuk leendő lakásának megvásárlásához járulnak hozzá.

 

 

XIV. Angol utca – 43 m2-es 1. emeleti, 2 szobás tégla lakás Ennek a lakásnak az eladása a vártnál komolyabb kihívást jelentett. Szép lakás, jó lakás, de egy olyan házban van, amely még nem alakult társasházzá, vagyis osztatlan közös tulajdon. Nem volt könnyű megtalálni azt a vevőt, akinek így is jó megoldást jelentett az ingatlan. Azért persze sikerült, és ezt a lakást is alku nélkül sikerült eladnom.

A tulajdonos értékelése: Kedves József! Ezúton is köszönjük a segítségét az ingatlan eladásában. A kitartó és alapos munka eredményt hozott, a lelassult ingatlanpiaci környezetben is. A lakás az előzetesen egyeztetett áron került értékesítésre, így a kitűzött cél abszolút teljesült. Egy újabb sikeres eladással egészült ki a portfóliója, beváltotta az ígéreteit. Üdvözlettel: Sárközy Bálint

 

 

XIV. Füredi park – 46 m2-es földszinti 1,5 szobás panellakás Vidéki házaspár volt a megbízóm. Az volt a cél, hogy a lehető legmagasabb áron értékesítsük az ingatlant. Egy szimpatikus fiatalember fogja lakni, aki idén kezdi egyetemi tanulmányait. Hirdetési áron sikerült megegyeznem a vásárlóval. Az eladók okosak voltak, hallgattak rám és igyekeztek követni a tanácsaimat. Ennek köszönhető, hogy bár nagyon nagy a kínálat, nekünk sikerült vevőre találnunk.

 

 

XIV. Angol utca – 49,04 m2-es 2. emeleti  1,5 szobás, erkélyes téglalakás Minimális alkuval, 70 nap alatt sikerült értékesítenem ezt az igényes lakást. Az eladást nehezítette, hogy 90 lakásos osztatlan közös tulajdonban lévő házban van. Meg kellett várnunk azt a vásárlót, akinél ez nem kizáró tényező. A tulajdonos értékelése: Az eladásra szánt lakást 14 hónapja próbáltuk eladni egy nagy országos hálózat közvetítésével, sikertelenül. Sürgető nem volt az eladás, de szerettük volna befejezni a folyamatot, különösen, hogy a piaci környezet is folyamatosan ellenünk dolgozott. József az épületben már közvetített egy eladást, így ismert referenciája alapján átadtuk neki a megbízást. A megbízás aláírását követő 9 hét múlva az adásvételi szerződésre is aláírás került, az első hirdetési ár 98%-án. A három szám szerintem önmagáért beszél, ilyenre valóban csak pro képes. T.Gábor

   

 

Tovább a 3. oldalra >>